Hyresgästföreningens samtliga kontor är stängda för externa besökare fram till och med måndagen den
31 augusti. Detta gör vi med omsorg om våra medarbetare och besökare.

Är du förtroendevald?
Har du behov av att nå en medarbetare på Hyresgästföreningen hänvisar vi till telefon och e-post.

Är du medlem i Hyresgästföreningen?
Är du medlem i Hyresgästföreningen och inte finner dina svar på hyresgastforeningen.se så hänvisar vi dig till vår rådgivning (endast för Hyresgästföreningens medlemmar) på 0771 443 443 eller radgivningen@hyresgastforeningen.se Du kan bli medlem på vår hemsida!

Hyresgästföreningen har valt att samla den senaste informationen relaterat till Coronaviruset på:
www.hyresgastforeningen.se/corona

Tänk på att fortsatt följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och  uppmaningar.

Hyresgästföreningen region Stockholm vill önska alla en riktigt härlig sommar, ta hand om dig själv och andra.